Öğretim Üyemiz M.I.T Üniversitesi'nde Ders Verdi

19.12.2020

Bölümümüz mensuplarından Dr. Öğr. Üyesi Taha Yasin Arslan, M.I.T. Üniversitesinin Edgerton Merkezi bünyesinde Dr. Elizabeth Cavicchi tarafından verilen "EC.050 Re-create Experiments from History: Inform the Future from the Past" başlıklı lisansüstü derslerin sonuncusunu 19 Aralık 2020'de misafir öğretim üyesi olarak vermiştir. M.I.T. Üniversitesinin Edgerton Merkezi deneysel öğrenimde uzmanlaşan ve elektronik, yüksek-hız fotoğrafçılığı ve video üretiminde interaktif çalışma alanları sunan bir merkezdir. "EC.050 Re-create Experiments from History: Inform the Future from the Past" dersi ise fizik bilimlerinin tarihi ve tarihte gerçekleşen önemli bilimsel deneylerin incelenmesi aracılığıyla bir gelecek perspektifi sunması açısından önem arz etmektedir.